Petrakerk

Petrakerk is een Kerk gelegen aan Witte de Withstraat 18 in Hardenberg.

Meer informatie over Petrakerk in Hardenberg

De Petrakerk is een gemeente van de Nederlandse Gereformeerde Kerken met ongeveer 600 leden. De kerk is gelegen in het centrum van Hardenberg en is gemakkelijk bereikbaar, ook met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar onder het gemeentehuis, met name op zondagen. Op de website van de Petrakerk vindt u praktische informatie zoals adressen van de kerk, predikant, koster en het preekrooster. Daarnaast is er een overzicht van de verschillende commissies en activiteiten die plaatsvinden in de gemeente. Foto's van activiteiten en het bloemstuk bij de kansel zijn te vinden op de website en Facebook-pagina van de kerk. U wordt van harte uitgenodigd om op zondag naar een kerkdienst te komen. Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u de dienst live of later volgen via KerkTV of Kerkradio.

Wil je weten wat Petrakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Petrakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Petrakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Petrakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Petrakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Petrakerk

Bezoekers bekeken ook