Peut

Peut is een Tankstation gelegen aan J.C. Kellerlaan 18 in Hardenberg.

Meer informatie over Peut in Hardenberg

Peut is een succesvolle formule voor zelfstandige tankhouders die anders willen ondernemen. Ze bieden uitstekende inkoopcondities en een spaarprogramma voor meer afzet. Peut verzorgt jaarlijks drie brandstof spaaracties voor de tankstations om ze te ontlasten. Klanten kunnen bij deze actie €20,- korting krijgen op Flitsmeiser TWO bij het inleveren van hun kortingskaart na 2x 25 liter tanken. Peut is meer dan alleen een naam, het is een succesvolle formule die ruimte biedt voor lokaal ondernemerschap. Ze hebben een eigen loyaltysysteem genaamd tank&schenk, waarmee ze lokale betrokkenheid en directe groei in liters garanderen. Peut is niet van een handelaar of oliemaatschappij, het is ons merk. Ze hebben al 17 Peut vestigingen en willen samen sterker worden. Ze bieden gunstige inkoopvoorwaarden en willen geen prijsvechter zijn, maar je hebt als ondernemer de vrijheid om zelf je prijzen te bepalen. Peut is lokaal betrokken en steunt zowel landelijke als lokale goede doelen en verenigingen met het Tank & Schenk programma. Ze hebben ook een tankpas voor zowel ondernemers als klanten.

Wil je weten wat Peut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Peut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peut

Bezoekers bekeken ook