PG Gramsbergen Boomhofkerk

PG Gramsbergen Boomhofkerk is een Protestantse kerk gelegen aan Boomhofstraat 5 in Gramsbergen.

Meer informatie over PG Gramsbergen Boomhofkerk in Gramsbergen

Aanstaande woensdag 1 november wordt er weer een lunch georganiseerd in de Meiboom. De tijden zijn gewijzigd, van 12.30u tot ongeveer 14.00u. Iedereen is welkom, inclusief kinderen. Op zondag 5 november is er een Sing en Swingdienst in de Vlaswiekkerk, waarbij de band Just4U uit Hoogeveen zal optreden. Er worden nummers gezongen die makkelijk mee te zingen zijn en die je raken. Er worden borrelplankgesprekken georganiseerd op zondagmiddag in De Vlaswiek, waarbij mensen tussen de 20 en 50 jaar kunnen praten over hun alledaagse leven en geloof. Er wordt gevraagd om je op te geven. Verder kunnen bijdrages voor de kerk en diaconie overgemaakt worden op de bankrekeningen van de Protestantse Gemeente Gramsbergen. Daarnaast is er de mogelijkheid om contant geld te geven tijdens de diensten of via de Boomhofapp. Er wordt ook opgeroepen om breiwol te doneren voor de bewoners van De Roskamp. Het contactpersoon hiervoor is Hermien Bakhuis.

Wil je weten wat PG Gramsbergen Boomhofkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PG Gramsbergen Boomhofkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PG Gramsbergen Boomhofkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PG Gramsbergen Boomhofkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar PG Gramsbergen Boomhofkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PG Gramsbergen Boomhofkerk

Bezoekers bekeken ook