Pion

Pion is een Winkel gelegen aan Hoofdvaart 196 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Pion in Dedemsvaart

De Fam Jouwsma heeft een blonde d'aquitaine fokkerij genaamd de Pion. Deze fokkerij is ontstaan uit een samenwerking met D.J.v Pijkeren en is vernoemd naar het schaakstuk 'pion'. De fokkerij is kleinschalig en heeft als doel dieren te fokken die veel groeivermogen hebben en tegelijkertijd functioneel zijn. Ook wordt er gekeken naar harmonie om de dieren geschikt te maken voor prijskampen. Op dit moment bestaat de veestapel uit 12 moederdieren, 8 pinken, 4 kalveren en een aantal draagmoeders. Daarnaast is de eigenaar ook werkzaam als embryo- en eicelwinnaar bij koeien, met als specialisme vruchtbaarheid. Hierdoor kunnen er meerdere kalveren per jaar worden verkregen. Het verleden heeft geleerd dat niet altijd de mooiste dieren de beste fokresultaten behalen en daarom wordt er geduldig afgewacht op de opfok en de eerste fokresultaten. Het doel is om met variatie tot aansprekende fokresultaten te komen.

Wil je weten wat Pion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Pion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pion

Bezoekers bekeken ook