Plaggenmarsch is nu Tuinmeubelland Hardenberg

Plaggenmarsch is nu Tuinmeubelland Hardenberg is een Tuinmeubelwinkel gelegen aan Lange Spruit 3 in Hardenberg.

Meer informatie over Plaggenmarsch is nu Tuinmeubelland Hardenberg in Hardenberg

In de bruisende stad Hardenberg bevindt zich de grote tuinmeubelspeciaalzaak Tuinmeubelland. Deze mega store heeft een oppervlakte van ruim 5000 m2 en biedt een breed assortiment aan loungesets, tuinsets, barbecue's, tuinkussens en accessoires. De winkel is overgenomen van Plaggenmarsch tuinmeubelen en biedt garantie voor aankopen in het verleden. Daarnaast biedt Tuinmeubelland de service om producten boven de € 99,- gratis thuis te bezorgen, vaak al binnen één werkdag. In de winkel zijn ook shop-in-shop concepten te vinden, zoals een Weber barbecue shop-in-shop en een Madison tuinkussens shop-in-shop. Tuinmeubelland Hardenberg is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Wil je weten wat Plaggenmarsch is nu Tuinmeubelland Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plaggenmarsch is nu Tuinmeubelland Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plaggenmarsch is nu Tuinmeubelland Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plaggenmarsch is nu Tuinmeubelland Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Plaggenmarsch is nu Tuinmeubelland Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plaggenmarsch is nu Tuinmeubelland Hardenberg

Bezoekers bekeken ook