Plastchem

Plastchem is een Kunststofproductiebedrijf gelegen aan Frankrijkweg 18 in Hardenberg.

Meer informatie over Plastchem in Hardenberg

PlastChem is een fabrikant van PVC compounds in de Benelux. Ze ontwikkelen en produceren PVC compounds voor de kunststofverwerkende industrie. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van hard PVC, zacht PVC, specialties en Vinyl Record compounds. In hun fabriek in Hardenberg produceren ze hoogwaardige PVC compounds met meer dan 3000 formules in verschillende kleuren en samenstellingen. Ze streven naar duurzaamheid en zijn bezig met het realiseren van duurzame oplossingen, zoals recycling en bio-PVC. Ze zijn ISCC gecertificeerd en streven ernaar om de eerste CO2-neutrale PVC compoundeur ter wereld te worden. PlastChem hecht veel waarde aan kwaliteit, flexibiliteit en klantbetrokkenheid. Ze bieden op maat gemaakte compounds voor diverse industriële sectoren en toepassingen. Je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Plastchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plastchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plastchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plastchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Plastchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plastchem

Bezoekers bekeken ook