Poffertjes

Poffertjes is een Restaurant gelegen aan Zwarte Dijk 37 in Slagharen.

Meer informatie over Poffertjes in Slagharen

Ontdek het magische Winter Slagharen en droom weg in het Wilde Westen. Koop je tickets vanaf € 23,50 en geniet van een betoverende kerstvakantie. Blijf slapen in een van de Wild West vakantiehuizen, een Wigwam Deluxe of op de camping. Beleef iedere dag het Wilde Westen met een Slagharen abonnement vanaf € 54,90 per persoon. Koop online je dagticket, krijg onbeperkt toegang met een abonnement of kies voor het Platinum abonnement met extra voordelen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.

Wil je weten wat Poffertjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poffertjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poffertjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poffertjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Poffertjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poffertjes

Bezoekers bekeken ook