Praktijk voor Fysiotherapie Slagharen e.o.

Praktijk voor Fysiotherapie Slagharen e.o. is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Pr. Beatrixlaan 1 in Slagharen.

Meer informatie over Praktijk voor Fysiotherapie Slagharen e.o. in Slagharen

Praktijk voor Fysiotherapie Slagharen e.o. is al meer dan 40 jaar gevestigd in Slagharen en sinds 2005 in een pand aan de Prinses Beatrixlaan. Ze hebben een ruime en goed uitgeruste oefenzaal waar ze naast reguliere fysiotherapie ook klachtenpreventieve training, zoals Fysiofit, aanbieden. Ze streven ernaar om de beste fysiotherapeutische zorg te bieden aan de bewoners van Slagharen en omgeving. In 2007 hebben ze een dependance voor kinderfysiotherapie toegevoegd aan de praktijk. Al hun medewerkers zijn geschoold in de laatste ontwikkelingen van het vak en handelen volgens de richtlijnen van de beroepsgroep. Ze zijn een PlusPraktijk en zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister Keurmerk Fysiotherapie. Ze hebben contracten met alle zorgverzekeraars, dus in de meeste gevallen kunt u zonder verwijzing bij hen terecht. De openingstijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Praktijk voor Fysiotherapie Slagharen e.o. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Fysiotherapie Slagharen e.o. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Fysiotherapie Slagharen e.o.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Fysiotherapie Slagharen e.o. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Praktijk voor Fysiotherapie Slagharen e.o. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Fysiotherapie Slagharen e.o.

Bezoekers bekeken ook