Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck

Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck is een Fysiotherapeut gelegen aan Moerheimstraat 148 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck in Dedemsvaart

Oefentherapie van Schelven is een praktijk in Dedemsvaart die zich richt op houding, beweging, motoriek, slaap en ontspanning voor zowel kinderen als volwassenen. De praktijk wordt geleid door Freija van Schelven, een geregistreerd kinderoefentherapeut, oefentherapeut-Mensendieck en slaaptherapeut. Samen met een team van betrokken fysiotherapeuten bieden zij deskundige en persoonlijke hulp bij diverse klachten. De praktijk beschikt over ruime en lichte ruimten met uitzicht op groen, waarin gespecialiseerde zorg wordt geboden. Er wordt gewerkt aan houding, gezond bewegen, motorische ontwikkeling, ontspanning, slaap en het verminderen van klachten. Er wordt veel aandacht besteed aan kinderen, waarbij spelenderwijs motorische vaardigheden worden gestimuleerd met behulp van leuk en uitdagend spelmateriaal. De samenwerking met ouders en kind staat hierbij centraal. Voor vragen of het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen met de praktijk.

Wil je weten wat Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor kinderoefentherapie en Oefentherapie Cesar- Mensendieck

Bezoekers bekeken ook