Praktijk ZoMens

Praktijk ZoMens is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Nijverheidsstraat 9-11 in Hardenberg.

Meer informatie over Praktijk ZoMens in Hardenberg

ZoMens biedt hulp aan mensen die stressklachten of onverklaarbare lichamelijke klachten ervaren en die grip willen krijgen op hun klachten en leven. Ze bieden erkende en gespecialiseerde psychosomatische therapie, waarbij lichamelijke klachten worden gekoppeld aan psychosociale stressfactoren. Ze helpen je luisteren naar je lichaam en geest en werken op een laagdrempelige en betrouwbare manier. Daarnaast bieden ze behandelingen voor onbekende klachten, verkeerde houding en bewegingsgewoontes, en mobiliteitsverbetering. Voor meer informatie kun je contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Ze zijn gevestigd in Hardenberg.

Wil je weten wat Praktijk ZoMens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk ZoMens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk ZoMens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk ZoMens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Praktijk ZoMens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk ZoMens

Bezoekers bekeken ook