Prenger Engineering

Prenger Engineering is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Tottenhamstraat 48 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Prenger Engineering in Dedemsvaart

Prenger Engineering is een gerenommeerd bedrijf met 25 jaar ervaring in hefbruggen. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop, onderhoud en reparatie van hefbruggen. Daarnaast kunnen ze ook nieuwe hefbruggen leveren en plaatsen, en certificeren voor APK keuringen. Het vakblad "Veiligheid" van de NIBHV heeft een interview gehouden met Prenger Engineering over de controle van hefbruggen. Ze voeren het certificeren van APK hefbruggen uit onder toezicht van Aboma. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op www.aboma.nl. Het bedrijf is gevestigd aan de Tottenhamstraat 48 in Dedemsvaart.

Wil je weten wat Prenger Engineering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prenger Engineering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prenger Engineering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prenger Engineering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Prenger Engineering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prenger Engineering

Bezoekers bekeken ook