Prins Sport

Prins Sport is een Sportwinkel gelegen aan Voorstraat 7 in Hardenberg.

Meer informatie over Prins Sport in Hardenberg

Prins Sport is de nummer 1 sportzaak in de regio en heeft twee filialen, één in Hardenberg en één in Ommen. De winkel in Hardenberg is sinds het voorjaar van 2022 te vinden aan de Voorstraat en biedt meer dan 1000m2 aan sportartikelen. In november 2022 zal de nieuwe sportwinkel in Ommen geopend worden op het 11 April Plein. Prins Sport werkt samen met meer dan 100 sportverenigingen, scholen, bedrijven en andere instellingen, waarbij ze jarenlange samenwerkingen hebben opgebouwd. Ze staan bekend om hun goede en betrouwbare service en concurrerende prijzen. Daarnaast bieden ze cadeaubonnen aan die zowel in de winkel als online te bestellen zijn en in alle filialen kunnen worden ingeleverd. De openingstijden van de winkels zijn op verschillende dagen en betalingen kunnen worden gedaan via verschillende betaalmethoden.

Wil je weten wat Prins Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prins Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prins Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prins Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Prins Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prins Sport

Bezoekers bekeken ook