Proefkamer Het Reestdal

Proefkamer Het Reestdal is een Restaurant gelegen aan Julianastraat 1b in Dedemsvaart.

Meer informatie over Proefkamer Het Reestdal in Dedemsvaart

Onze filosofie is om te genieten van eten dat dichtbij wordt geproduceerd en van hoge kwaliteit is. We geloven dat je niet ver hoeft te zoeken om iets lekkers te vinden, omdat het met passie wordt gemaakt door mensen uit de streek. Bij Proefkamer Het Reestdal in Dedemsvaart kun je deze smaken ervaren. Het restaurant bevindt zich op Julianastraat 1b en is een plek waar je het verhaal van de lokale producenten kunt proeven. Voor reserveringen kun je bellen naar 06 202 243 22.

Wil je weten wat Proefkamer Het Reestdal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proefkamer Het Reestdal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proefkamer Het Reestdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proefkamer Het Reestdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Proefkamer Het Reestdal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proefkamer Het Reestdal

Bezoekers bekeken ook