Proeflokaal De Buuren

Proeflokaal De Buuren is een Restaurant gelegen aan Markt 33 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Proeflokaal De Buuren in Dedemsvaart

Grand café de Buuren is gevestigd in de Marktstraat van Dedemsvaart en biedt een ongedwongen en rustieke sfeer waar u kunt genieten van een kopje koffie en huisgemaakte appeltaart. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht voor lunch, diner en speciaal bieren, wijnen of whiskey's. Ze hebben een uitgebreide lunchkaart en serveren à la carte gerechten. Het restaurant biedt ook een afhaalservice van woensdag tot en met zaterdag en organiseert besloten feesten waar u kunt genieten van een avond naar uw smaak. Het Grand café is te bereiken via telefoonnummer 0523 769 020 en de openingstijden zijn woensdag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur.

Wil je weten wat Proeflokaal De Buuren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proeflokaal De Buuren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proeflokaal De Buuren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proeflokaal De Buuren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Proeflokaal De Buuren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proeflokaal De Buuren

Bezoekers bekeken ook