Project Rebirth personal training en coaching

Project Rebirth personal training en coaching is een Personal trainer gelegen aan De Fazant 5 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Project Rebirth personal training en coaching in Dedemsvaart

Bij Project Rebirth bieden ze personal training en (online) coaching aan. Een nieuwe toevoeging aan hun diensten is VYTAL, een voedingsapp waarmee je gemakkelijk kunt afvallen, aankomen en gezonder eten. Ze stellen een voedingsschema op dat volledig is afgestemd op jouw doelen en voorkeuren. Daarnaast bieden ze ook trainingen aan voor mensen met klachten zoals rug-, schouder- of nekpijn, omdat ze van mening zijn dat dit niet normaal is en vaak verholpen kan worden met persoonlijke en gerichte training. Het doel is om ervoor te zorgen dat je je fitter voelt dan ooit door middel van een combinatie van training, ontspanning en advies. Ze bieden begeleiding aan huis en hebben verschillende trainingsmogelijkheden, zoals 1-op-1, duo of smallgroup training. Ook verzorgen ze wekelijkse coachingsmomenten en hebben ze een aanpak voor sporters van elk niveau. Het is niet nodig om eigen materiaal te hebben of een sportschoolabonnement te hebben. De oprichter van Project Rebirth is Niels Laarman, die veel ervaring heeft met sport en training. Zijn doel is om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Wil je weten wat Project Rebirth personal training en coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Project Rebirth personal training en coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Project Rebirth personal training en coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Project Rebirth personal training en coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Project Rebirth personal training en coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Project Rebirth personal training en coaching

Bezoekers bekeken ook