Protestantse Gemeente Bruchterveld

Protestantse Gemeente Bruchterveld is een Protestantse kerk gelegen aan Broekdijk 36 in Bruchterveld.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Bruchterveld in Bruchterveld

De Protestantse Gemeente in Bruchterveld is een warme en meelevende gemeenschap die samenkomt in de naam van God. Ze vinden variatie in kerkdiensten belangrijk en hechten waarde aan het ontmoeten van elkaar en God. De gemeente wil laten zien dat ze het samen moeten doen en dat iedereen welkom is. Ze laten iedereen in zijn waarde en willen een plek zijn waar mensen zichzelf kunnen zijn. De gemeente is er voor iedereen in Bruchterveld en ook voor mensen buiten de gemeenschap die hulp nodig hebben. Er worden collectes gehouden voor verschillende doeleinden, zoals het pastoraat, onderhoud en activiteiten voor de generatie van 20-50 jaar. Er worden ook speciale diensten gehouden, zoals op Eeuwigheidszondag waarop overleden gemeenteleden worden herdacht. Na de eredienst is er een gemeenteochtend waar onder andere de begroting voor het komende jaar wordt besproken. De kerkdiensten vinden plaats op zondagochtend om 10.00 uur in het kerkgebouw aan de Broekdijk 36 in Bruchterveld. De gemeente is bereikbaar via telefoonnummer (0523) 233571 en er is een contactformulier beschikbaar op de website voor vragen aan verschillende functionarissen.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Bruchterveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Bruchterveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Bruchterveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Bruchterveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Protestantse Gemeente Bruchterveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente Bruchterveld

Bezoekers bekeken ook