Protestantse Gemeente De Krim

Protestantse Gemeente De Krim is een Parochie gelegen aan Parallelweg 39 in De Krim.

Meer informatie over Protestantse Gemeente De Krim in De Krim

Onze gemeente, Protestantse Gemeente De Krim, is gevormd door een fusie tussen de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente op 3 januari 2010. We nodigen je graag uit om de kerkdiensten bij te wonen die elke zondag worden gehouden in de Protestantse Kerk aan de Parallelweg. Of je nu in de buurt op vakantie bent of in deze omgeving woont en onze gemeente nog niet kent, we verwelkomen je graag. Daarnaast publiceren we elke week een nieuwsbrief op onze website en kun je contact met ons opnemen via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente De Krim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente De Krim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente De Krim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente De Krim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Protestantse Gemeente De Krim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente De Krim

Bezoekers bekeken ook