Protestantse Gemeente Lutten-Slagharen-Schuinesloot (Lantaarn)

Protestantse Gemeente Lutten-Slagharen-Schuinesloot (Lantaarn) is een Protestantse kerk gelegen aan Anerweg-Noord 42 in Lutten.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Lutten-Slagharen-Schuinesloot (Lantaarn) in Lutten

U kunt zonder reservering de kerk binnenkomen en als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de scriba via emmausgemeentelutten@gmail.com. Daarnaast kunt u alle kerkdiensten live beluisteren en bij de diensten in de Kruiskerk ook live meekijken op kerkomroep.nl. Verder is er ook een agenda beschikbaar voor de dienst in de Kruiskerk Lutten en kunt u inloggegevens aanvragen.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Lutten-Slagharen-Schuinesloot (Lantaarn) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Lutten-Slagharen-Schuinesloot (Lantaarn) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Lutten-Slagharen-Schuinesloot (Lantaarn)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Lutten-Slagharen-Schuinesloot (Lantaarn) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Protestantse Gemeente Lutten-Slagharen-Schuinesloot (Lantaarn) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente Lutten-Slagharen-Schuinesloot (Lantaarn)

Bezoekers bekeken ook