Protoplast

Protoplast is een Winkel gelegen aan Korte Spruit 10 in Hardenberg.

Meer informatie over Protoplast in Hardenberg

Er zijn geen producten in de winkelwagen. Protoplast is een eenvoudig kneedbaar plastic dat zo sterk en taai is als nylon. Het is de enige Europees gefabriceerde Polymorph van zeer hoge kwaliteit. Protoplast heeft veel voordelen, zoals dat het milieuvriendelijk, veilig en schoon is en naar wens gekleurd kan worden met kleurpigmenten. Er is een Protoplast aanbod beschikbaar, waaronder verschillende groottes en kleurpigmenten, zoals glow in the dark groen pigment. Protoplast is geschikt voor verschillende toepassingen. Voor meer informatie en voorbeelden kunt u contact opnemen met Protoplast via info@protoplast.nl of 085 - 047 98 60. Het postadres is Korte Spruit 10, 7773 NR Hardenberg. Het KVK-nummer is 70979995 en het BTW-nummer is NL858533133B01.

Wil je weten wat Protoplast verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protoplast of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protoplast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protoplast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Protoplast reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protoplast

Bezoekers bekeken ook