Raymon Grote Beverborg

Raymon Grote Beverborg is een Grondverzet gelegen aan Hongerdijk 16 in Bruchterveld.

Meer informatie over Raymon Grote Beverborg in Bruchterveld

Raymon Grote Beverborg algemene dienstverlening is in 2002 opgericht en begon met een breed scala aan werkzaamheden, waaronder straatwerk, grondwerk, riolering en tuinaanleg. Naarmate het aanbod in de infra-sector groeide, werd er personeel aangenomen en besloot het bedrijf zich te focussen op bestratingen, grondwerken, sloopwerken en afvalinzameling. Ze bieden de mogelijkheid om binnen 1 werkdag telefonisch of per mail contact op te nemen. Recentelijk hebben ze gewerkt aan een project in Hardenberg waarbij ze 60 cm grond hebben verwijderd voor het boren en storten van betonpalen. Daarna hebben ze het hele terrein tot 5 meter onder het maaiveld ontgraven met behulp van verschillende machines. Het zand tussen de palen is weggegraven met een midigraver en vervolgens in depot gedraaid met een rupskraan. Het zand is gebruikt om na het storten van de betonnen kelder de wanden aan te vullen tot maaiveld hoogte. Het verwijderen van het zand tussen de betonpalen was een uitdaging in dit project.

Wil je weten wat Raymon Grote Beverborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Raymon Grote Beverborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Raymon Grote Beverborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Raymon Grote Beverborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Raymon Grote Beverborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Raymon Grote Beverborg

Bezoekers bekeken ook