Reestdal Outdoor

Reestdal Outdoor is een Recreatiecentrum gelegen aan De Haar 5 in Balkbrug.

Meer informatie over Reestdal Outdoor in Balkbrug

Reestdal Outdoor is een plek op de grens van Overijssel en Drenthe waar je de mooiste outdoor avonturen kunt beleven. Hier kun je op een leuke manier sporten in de natuur. Ze bieden verschillende activiteiten aan, zoals bootcamp, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en outdoor sport. Zowel volwassenen als kinderen kunnen hier terecht voor avontuurlijke activiteiten. Ook groepen en schoolreisjes zijn welkom bij Reestdal Outdoor. Daarnaast organiseren ze evenementen en hebben ze speciale aandacht voor kinderen met bijzondere behoeften. Kortom, Reestdal Outdoor is dé plek voor iedereen die op zoek is naar een spannend en sportief avontuur in de natuur.

Wil je weten wat Reestdal Outdoor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Reestdal Outdoor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Reestdal Outdoor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reestdal Outdoor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Reestdal Outdoor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Reestdal Outdoor

Bezoekers bekeken ook