Rene Houtman Landelijke Interieurs - Landelijke woonwinkel - Maatwerk - Webshop

Rene Houtman Landelijke Interieurs - Landelijke woonwinkel - Maatwerk - Webshop is een Woonwinkel gelegen aan Havezateweg 11 in Collendoorn.

Meer informatie over Rene Houtman Landelijke Interieurs - Landelijke woonwinkel - Maatwerk - Webshop in Collendoorn

Vanuit het magazijn in Hardenberg worden dagelijks bestellingen verzonden. Het adres in Hardenberg is echter geen bezoekadres, maar hier bevinden zich de klantenservice, werkplaats, facturatie en het magazijn. De showroom, waar de mooiste items te vinden zijn die vaak direct meegenomen kunnen worden, bevindt zich in Collendoorn en is op vrijdag en zaterdag geopend van 09.00 tot 16.00 uur. Er is nu ook een compleet keukenblok beschikbaar, dat online besteld kan worden. In de eigen ambachtelijke werkplaats worden al 25 jaar landelijke keukens geproduceerd. Voor meer informatie en inspiratie kan er contact opgenomen worden of kan er een bezoek gebracht worden aan de showroom in Collendoorn. Verder is er in het artikel ook informatie te vinden over het nieuwe pand van Rene Houtman Interieurs en de landelijke slaapkamerstijl. Ten slotte is er nog informatie over de klantenservice, het abonneren op de nieuwsbrief en de openingstijden.

Wil je weten wat Rene Houtman Landelijke Interieurs - Landelijke woonwinkel - Maatwerk - Webshop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rene Houtman Landelijke Interieurs - Landelijke woonwinkel - Maatwerk - Webshop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rene Houtman Landelijke Interieurs - Landelijke woonwinkel - Maatwerk - Webshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rene Houtman Landelijke Interieurs - Landelijke woonwinkel - Maatwerk - Webshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Rene Houtman Landelijke Interieurs - Landelijke woonwinkel - Maatwerk - Webshop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rene Houtman Landelijke Interieurs – Landelijke woonwinkel – Maatwerk – Webshop

Bezoekers bekeken ook