Reparatiecenter.nl

Reparatiecenter.nl is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Lage Doelen 1B in Hardenberg.

Meer informatie over Reparatiecenter.nl in Hardenberg

Bestel voor minimaal €20 om gratis thuisbezorging te krijgen. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in de winkel. Reparaties vanaf €20 krijgen €5 korting. Er is extra service beschikbaar voor zakelijke klanten. Alle producten hebben 2 jaar garantie en zijn uitgebreid nagekeken. Als je smartphone kapot is, krijg je 6 maanden garantie en wordt deze gerepareerd terwijl je wacht. Als je een refurbished iPhone koopt, krijg je ook 2 jaar garantie en een nieuwe accu. Je kunt vrijblijvend langskomen in de winkel voor onafhankelijk advies. Als je je toestel direct wilt laten repareren, kun je een afspraak maken. Je kunt je toestel ook per post opsturen voor reparatie. ReparatieCenter is oorspronkelijk begonnen onder de naam Amiri Telecom en is opgericht in 2005. Ze zijn een klantgerichte telefoonwinkel met een eigen webshop, reparatieservice en specialisten. Ze bieden gratis verzending voor bestellingen boven €25 en verzenden bestellingen die voor 17.00 uur zijn geplaatst nog dezelfde werkdag. Je kunt je bestelling ook afhalen in de winkel en daar onafhankelijk advies krijgen. Het adres van ReparatieCenter is Lage Doelen 1b, 7772BL Hardenberg, Nederland. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur, op donderdag van 9.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Ze accepteren betalingen via verschillende.

Wil je weten wat Reparatiecenter.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Reparatiecenter.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Reparatiecenter.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reparatiecenter.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Reparatiecenter.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Reparatiecenter.nl

Bezoekers bekeken ook