Restaurant Kiewiet

Restaurant Kiewiet is een Restaurant gelegen aan Julianastraat 103 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Restaurant Kiewiet in Dedemsvaart

Welkom bij Kiewiet, het restaurant tussen Reestdal en Vechtdal. Ons interieur heeft een warme eigentijdse uitstraling met verwijzingen naar de historie van Dedemsvaart. Of je nu komt voor een speciale lunch, een bijzonder diner of een leuk arrangement, ons team staat klaar om je bezoek onvergetelijk te maken. Voor groepen hebben we een prachtige tuinzaal met mediterrane binnentuin beschikbaar. We zijn trots op onze omgeving en gebruiken graag de pure seizoensproducten uit het Reest- en Vechtdal. Onze openingstijden zijn donderdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur en de tuinzaal is de hele week geopend op reservering voor groepen vanaf 10 personen. Volg ons voor meer informatie.

Wil je weten wat Restaurant Kiewiet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Kiewiet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Kiewiet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Kiewiet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Restaurant Kiewiet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Kiewiet

Bezoekers bekeken ook