Rheezerstee

Rheezerstee is een Hotel gelegen aan Rheezerbrink 3 in Rheeze.

Meer informatie over Rheezerstee in Rheeze

Bij Rheezerstay, een bed en breakfast gelegen in het prachtige Vechtdal vlakbij Hardenberg, kunt u genieten van een rustige en ontspannen ervaring. De accommodatie is gelegen aan het Pieterpad en biedt een prachtige omgeving aan de rivier de Vecht. De bed en breakfast is gevestigd in een middeleeuws brinkdorp, waar u kunt genieten van de authentieke boerderijen en het grazende vee. De appartementen zijn nieuw en sfeervol ingericht met een keuken, eettafel, buitenterras en badkamer. In de prachtige tuin kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de natuur. De locatie is ook ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers, aangezien het direct aan het Pieterpad en fietsknooppunten ligt. Daarnaast zijn er diverse eetgelegenheden in de buurt. Kortom, Rheezerstay biedt een unieke en prachtige ervaring waar u lang van zult genieten.

Wil je weten wat Rheezerstee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rheezerstee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rheezerstee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rheezerstee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Rheezerstee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rheezerstee

Bezoekers bekeken ook