Rietdekkersbedrijf Slager

Rietdekkersbedrijf Slager is een Dakdekker gelegen aan Meppelerweg 21 in Balkbrug.

Meer informatie over Rietdekkersbedrijf Slager in Balkbrug

Rietdekkersbedrijf Slager is gevestigd in Balkbrug, Overijssel en is onlangs uitgeroepen tot de beste Erfgoed student van 2023 door het nationaal centrum Erfgoed opleidingen. Met jarenlange ervaring en expertise kunnen zij duurzame rieten daken met een strakke afwerking realiseren. Ze bieden diensten aan zoals vernieuwing, onderhoud, restauratie, isolatie, vervanging en nieuwbouw van rieten daken. Het bedrijf is ook lid van de vakfederatie Rietdekkers en biedt de mogelijkheid om rietdekker te worden door de Rietdekker Opleiding te volgen. Voor passend advies of een vrijblijvende offerte kan er contact worden opgenomen met Rietdekkersbedrijf Slager.

Wil je weten wat Rietdekkersbedrijf Slager verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rietdekkersbedrijf Slager of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rietdekkersbedrijf Slager? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rietdekkersbedrijf Slager het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Rietdekkersbedrijf Slager reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rietdekkersbedrijf Slager

Bezoekers bekeken ook