Rijschool Barry Nijboer

Rijschool Barry Nijboer is een Rijschool gelegen aan Jan Prengerweg 21 in Sibculo.

Meer informatie over Rijschool Barry Nijboer in Sibculo

In 2000 begon Barry Nijboer als rij-instructeur bij Verkeersschool Benny van Dijk. Nu heeft hij het stokje overgenomen en zet hij de rijschool voort onder zijn eigen naam. Voor de leerlingen zal er niet veel veranderen, want Barry werkt met een unieke Afspraak- en Vorderingenkaart, waardoor zij goed inzicht krijgen in hun voortgang. De rijschool staat al ruim 35 jaar garant voor een gedegen en succesvolle rijopleiding in de regio Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar, Sibculo, Kloosterhaar, Mariënberg, Bergentheim, Bruchterveld en Langeveen. De examenplaats is Almelo en Barry is trots op het slagingspercentage. Je kunt je aanmelden voor rijlessen via de website of telefonisch.

Wil je weten wat Rijschool Barry Nijboer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Barry Nijboer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Barry Nijboer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Barry Nijboer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Rijschool Barry Nijboer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Barry Nijboer

Bezoekers bekeken ook