Rijschool Rosman

Rijschool Rosman is een Rijschool gelegen aan Kruizingastraat 16 in Balkbrug.

Meer informatie over Rijschool Rosman in Balkbrug

Na bijna 17 jaar autorijlessen te hebben gegeven, heeft Rijschool Rosman besloten om te stoppen met het geven van autorijlessen en zich volledig te richten op motorrijden. De verkeerslichten blijven nog even rood voor de autokandidaten, maar vanaf nu geldt dit alleen nog voor motoraanmeldingen. Rijschool Rosman bedankt iedereen die bij hen het autorijbewijs heeft gehaald en hoopt hen nog eens tegen te komen op de weg, of misschien op de motor. Aankomende motorrijders wordt aangeraden om regelmatig de website in de gaten te houden.

Wil je weten wat Rijschool Rosman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Rosman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Rosman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Rosman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Rijschool Rosman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Rosman

Bezoekers bekeken ook