Rijschool Suzan

Rijschool Suzan is een Autorijschool gelegen aan in .

Meer informatie over Rijschool Suzan in

Mijn naam is Suzan Scholten en ik ben een rijschoolleraar in Dedemsvaart en omgeving. Na 12,5 jaar te hebben gewerkt bij de PLUS, heb ik besloten om mijn eigen rijschool te starten. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat mijn leerlingen zich op hun gemak voelen en met plezier en motivatie in de auto stappen. We zullen samen een plan van aanpak maken dat het beste bij jou past. Ik bied pakketten aan, maar deze kunnen ook worden aangepast met losse lessen of een strippenkaart. Veiligheid is erg belangrijk voor mij en ik wil ervoor zorgen dat mijn leerlingen met zelfvertrouwen de weg op kunnen. De tarieven voor de lessen staan vermeld, evenals de prijzen voor het praktijkexamen en de theorieopleiding. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen via info@rijschoolsuzan.nl.

Wil je weten wat Rijschool Suzan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Suzan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Suzan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Suzan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Rijschool Suzan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Suzan

Bezoekers bekeken ook