Rijschool van der Vinne

Rijschool van der Vinne is een Rijschool gelegen aan Antaresplein 15 in Hardenberg.

Meer informatie over Rijschool van der Vinne in Hardenberg

Rijschool Van der Vinne is een rijschool waar je direct kunt starten met rijlessen. Ze hebben meerdere rijinstructeurs, dus er is altijd wel een plekje vrij. Bij deze rijschool krijg je persoonlijke aandacht en word je zo goed mogelijk begeleid. Ze hanteren scherpe tarieven en bieden de mogelijkheid om voordelig theorielessen te volgen. Wat betreft betalingen, kun je dit regelen in overleg met de rijinstructeur, zodat je niet krap bij kas komt te zitten. Geslaagden zijn erg positief over Rijschool Van der Vinne, waarbij ze aangeven dat de lessen leuk en leerzaam zijn, er grapjes worden gemaakt en hulp wordt aangeboden waar nodig. Kortom, een geweldige rijschool volgens de geslaagden.

Wil je weten wat Rijschool van der Vinne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool van der Vinne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool van der Vinne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool van der Vinne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Rijschool van der Vinne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool van der Vinne

Bezoekers bekeken ook