Robuuste Tafels

Robuuste Tafels is een Meubelwinkel gelegen aan De Steenmaat 10 in Gramsbergen.

Meer informatie over Robuuste Tafels in Gramsbergen

Robuuste Tafels is dé industriële woonwinkel en biedt een breed scala aan stoere tafels, kasten, zetels en stoelen. Ze hebben een eigen productie, waardoor de meubels echt uniek zijn. Klanten hebben de mogelijkheid om te kiezen uit een enorme collectie met eindeloos veel mogelijkheden, inclusief maat, houtsoort en afwerking. De industriële woonstijl is stoer, robuust en rauw en wordt gekenmerkt door ruwe materialen zoals hout, metaal, staal, beton en leer. Klanten kunnen zowel online als in de showrooms in Sliedrecht en Gramsbergen terecht om het uitgebreide aanbod te bekijken en de kwaliteit zelf te ervaren. Naast meubels biedt Robuuste Tafels ook industriële lampen en vloerkleden. Klanten kunnen ook meubels op maat laten maken en profiteren van een snelle levering en gratis montage.

Wil je weten wat Robuuste Tafels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Robuuste Tafels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Robuuste Tafels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Robuuste Tafels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Robuuste Tafels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Robuuste Tafels

Bezoekers bekeken ook