RogerRoger

RogerRoger is een Softwarebedrijf gelegen aan Lage Doelen 2 in Hardenberg.

Meer informatie over RogerRoger in Hardenberg

Stel je voor, e-mail samenwerking, taken, projecten en krachtige workflow automatisering met AI op één plek. Dat is RogerRoger. Stop met het schakelen tussen e-mail en taken de hele dag door om je werk gedaan te krijgen, het is een productiviteitskiller. E-mail is geweldig voor één-op-één communicatie, maar samenwerken erop leidt tot stapels CC's, ontbrekende context, onbeantwoorde berichten en gemiste kansen. Je inbox is geen takenlijst en informatie gaat verloren door het gebruik van te veel tools. RogerRoger brengt e-mail samenwerking naar een geheel nieuw niveau. Werk slimmer en houd het werk in beweging met een gedeelde inbox, werkruimtes en workflow automatisering. RogerRoger is een combinatie van een teaminbox en projectmanagement, gebouwd om het werk van teams te vereenvoudigen. Het biedt een teamoverzicht van e-mail en taken, aangepaste workflows voor elk proces en de mogelijkheid om belangrijke context te delen met je team. Lean Lawyers werkt tot 20% efficiënter dankzij RogerRoger. Ze besparen veel tijd door omslachtige zoekopdrachten te elimineren en e-mails te delen en samen te werken aan taken. RogerRoger helpt hen ook om het werk tijdens de belastingaangifteperiodes bij te houden, waar e-mailgesprekken pieken en gevuld zijn met belangrijke informatie die het hele team nodig heeft. Het is een slimme manier om e-mail te beheren en ze zijn er dol op. Je kunt een gratis rondleiding boeken of het zelf uitproberen, want het is gratis voor.

Wil je weten wat RogerRoger verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RogerRoger of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RogerRoger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RogerRoger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar RogerRoger reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RogerRoger

Bezoekers bekeken ook