Romy's Haarboetiek

Romy's Haarboetiek is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 12b in Bergentheim.

Meer informatie over Romy's Haarboetiek in Bergentheim

Romy's Haarboetiek biedt een breed scala aan haarmode diensten aan. Voor het knippen van volwassenen betaal je €23,95, terwijl kinderen van 0-4 jaar €16,25 betalen en kinderen van 5-12 jaar €20,95. Daarnaast bieden ze ook kleurbehandelingen aan, zoals verven vanaf €38,50 en Colorance vanaf €35,75. Voor extra behandelingen, zoals permanenten en bruidskapsels, kun je contact opnemen voor meer informatie. De openingstijden zijn van 18:30 tot 20:30 en van 13:00 tot 17:30. Romy's Haarboetiek ondersteunt ook het goede doel Haarwensen, waar je je haar kunt doneren. Voor meer informatie kun je langs gaan in de salon of contact opnemen. Het telefoonnummer van Romy's Haarboetiek is 0523 - 23 14 58.

Wil je weten wat Romy's Haarboetiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Romy's Haarboetiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Romy's Haarboetiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Romy's Haarboetiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Romy's Haarboetiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Romy’s Haarboetiek

Bezoekers bekeken ook