RUIM vol creatieven

RUIM vol creatieven is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Nijverheidsstraat 7 in Hardenberg.

Meer informatie over RUIM vol creatieven in Hardenberg

In de voormalige fabriekshal op industrieterrein de Nieuwe Haven in Hardenberg is RUIM gevestigd, een plek waar werk, creativiteit en ontspanning samenkomen. Hier werken creatieve vakspecialisten aan mooie projecten vanuit verbouwde zeecontainers. Er is veelzijdigheid op het gebied van werkplekken, vergaderingen, workshops, events, brainstormsessies en gezellige borrels, waardoor RUIM een bruisende plek is. Bij RUIM heb je dag en nacht, en ook in het weekend toegang tot jouw werkplek. Daarnaast zijn er flexplekken, vergadermogelijkheden, een fotostudio en worden gezonde lunches verzorgd. Creatieven die bij RUIM werken, ervaren de plek als inspirerend, creatief, vriendelijk en gastvrij. Volg RUIM op social media en neem contact op als je op zoek bent naar een werkplek of vergaderruimte in Hardenberg.

Wil je weten wat RUIM vol creatieven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RUIM vol creatieven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RUIM vol creatieven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RUIM vol creatieven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar RUIM vol creatieven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RUIM vol creatieven

Bezoekers bekeken ook