RuiterBalansCentrum

RuiterBalansCentrum is een Ruitersportcentrum gelegen aan De Maat 25 in Balkbrug.

Meer informatie over RuiterBalansCentrum in Balkbrug

Het RuiterBalansCentrum in Balkbrug biedt op maat gemaakte trainingen aan voor ruiters en paarden. Ze maken gebruik van een geavanceerde dressuursimulator genaamd "Otto", die feedback geeft door middel van sensoren en een groot scherm voor de ruiter. Tijdens de trainingen op de simulator komen veel voorkomende problemen in het paardrijden aan bod, zoals zithouding, aanleuningsproblemen en het aanleren van hulpen. De simulator wordt gebruikt door zowel wedstrijdruiters als beginners, recreanten en revalidatiepatiënten. Daarnaast biedt het centrum ook opleidingen voor paarden aan. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@ruiterbalanscentrum.nl. Melissa van Lit heeft een ritje op Otto gedaan en vond het super interessant, met trainers die weten wat ze doen en goede tips geven. Ze raadt het centrum aan iedereen aan.

Wil je weten wat RuiterBalansCentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RuiterBalansCentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RuiterBalansCentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RuiterBalansCentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar RuiterBalansCentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RuiterBalansCentrum

Bezoekers bekeken ook