Salon 2.0 Hardenberg

Salon 2.0 Hardenberg is een Kapper gelegen aan Roeterskamp 2a in Hardenberg.

Meer informatie over Salon 2.0 Hardenberg in Hardenberg

Na jarenlang samen te hebben gewerkt, hebben we besloten om een eigen kapsalon te beginnen. Onze belangrijkste missie is om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. We streven er niet naar om de grootste kapsalon te zijn, maar wel de meest gewaardeerde. Of je nu volgens de laatste trends geknipt en gekleurd wilt worden, of gewoon een mooi kapsel wilt, bij ons ben je van harte welkom. We vinden het belangrijk dat je je prettig en gelukkig voelt met je kapsel. We zijn een vakkundig en creatief team dat altijd een goed persoonlijk advies geeft. We maken gebruik van verschillende merken en je kunt vandaag nog een afspraak bij ons boeken. Onze salon is gevestigd in Hardenberg en we hebben verschillende openingstijden, dus kom gerust langs!

Wil je weten wat Salon 2.0 Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon 2.0 Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon 2.0 Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon 2.0 Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Salon 2.0 Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon 2.0 Hardenberg

Bezoekers bekeken ook