Salon 34

Salon 34 is een Kapper gelegen aan Gouden Regenstraat 34 in Lutten.

Meer informatie over Salon 34 in Lutten

Salon 34 Lutten is een kleine en gezellige kapsalon in Lutten. De kapster, Ingrid Pierik, werkt al 15 jaar met veel plezier in het kappersvak. Ze vindt het belangrijk dat iedereen, van jong tot oud, met een glimlach de deur uit gaat. De salon biedt verschillende diensten aan, zoals knippen, kleuren en stylen. Ze maken gebruik van Pura producten, die het maximale uit natuurlijke ingrediënten halen zonder ze te veranderen. Je kunt online een afspraak plannen of bellen voor een afspraak. De salon is gevestigd aan de Gouden Regenstraat 34 in Lutten, Nederland.

Wil je weten wat Salon 34 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon 34 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon 34? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon 34 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Salon 34 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon 34

Bezoekers bekeken ook