Salon Haarstijl

Salon Haarstijl is een Kapper gelegen aan Bruchterbeekweg 2A in Brucht.

Meer informatie over Salon Haarstijl in Brucht

Kapsalon Haarstijl is een salon waar creativiteit en houdbaarheid belangrijke aspecten zijn. Sinds juli 2014 heeft de eigenaar haar best gedaan om deze aspecten zo goed mogelijk in te vullen, wat succesvol is gebleken omdat de salon gegroeid is. In januari 2017 is de salon verbouwd om aan alle wensen van de klanten te kunnen voldoen. In 2022 is de salon zelfs verhuisd naar een nieuwe locatie en is er een geheel nieuwe salon geopend. Bij Haarstijl worden behandelingen altijd op afspraak gedaan en de klanten worden geholpen door een gepassioneerde kapster. In de salon is er een tablet beschikbaar om online inspiratie op te doen. Voor meer nieuwe trends en informatie kunnen klanten naar de Facebookpagina van de salon gaan. Bij Haarstijl kunnen klanten terecht voor knippen en kleuren, waarbij de prijzen variëren afhankelijk van de behandeling. De klant staat centraal en de eigenaar is altijd in voor nieuwe ideeën en uitdagingen. Als klanten niet precies weten wat ze willen, kunnen ze rekenen op advies om samen een passend kapsel te creëren. Tijdens de behandeling krijgen klanten tips en tools om hun haar zelf in het gewenste model te krijgen. In de salon is er een gezellige sfeer en wordt er koffie, cappuccino, wiener melange, warme chocolademelk of thee aangeboden. De eigenaar streeft ernaar om klanten zich thuis te laten voelen in de salon en is altijd bereid om mee te denken en nieuwe ideeën.

Wil je weten wat Salon Haarstijl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Haarstijl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Haarstijl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Haarstijl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Salon Haarstijl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Haarstijl

Bezoekers bekeken ook