SB Salon Beauty

SB Salon Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan De Leemkoele 5 in Gramsbergen.

Meer informatie over SB Salon Beauty in Gramsbergen

SB Salon Beauty is een schoonheidssalon in Gramsbergen die verschillende schoonheidsbehandelingen aanbiedt, zoals gezichtsbehandelingen, wenkbrauw behandelingen, harsen, lash volume lifting, hand- en voetverzorging en make-up. De klanten kunnen zelf hun behandeling samenstellen. De eigenaar van de salon hecht veel waarde aan eerlijk advies en tevreden klanten. Het komt echter steeds vaker voor dat mensen niet op hun afspraak verschijnen, wat kostbare tijd verspilt. Daarom geldt er een annuleringsbeleid waarbij afspraken kosteloos geannuleerd kunnen worden tot 24 uur van tevoren. Als de afspraak niet op tijd wordt geannuleerd, wordt er 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht.

Wil je weten wat SB Salon Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SB Salon Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SB Salon Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SB Salon Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar SB Salon Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SB Salon Beauty

Bezoekers bekeken ook