Schilder- en Glaszettersbedrijf Harco Ekkel

Schilder- en Glaszettersbedrijf Harco Ekkel is een Schilder gelegen aan Korte Spruit 20 in Hardenberg.

Meer informatie over Schilder- en Glaszettersbedrijf Harco Ekkel in Hardenberg

Schildersbedrijf Harco Ekkel is opgericht in februari 2004 en heeft al jarenlange ervaring in het schilderwerk, zowel binnen als buiten. Naast schilderwerk biedt Harco Ekkel ook diensten zoals beglazing, onderhoud, renovatie en wandafwerking aan. Het bedrijf benadrukt het belang van regelmatige controle en onderhoud van schilderwerk, omdat er altijd beschadigingen kunnen optreden. Ze bieden periodieke controles aan en kunnen ook helpen bij achterstallig onderhoud, waarbij aangetast houtwerk vaak nog gerepareerd kan worden in plaats van het vervangen van het hele kozijn. Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk biedt het bedrijf vakmanschap en materiaal- en kleuradvies op maat. Ze werken met hoogwaardige en milieuvriendelijke verven en beschikken over het juiste materieel om efficiënt en veilig te werken. Daarnaast verzorgen ze ook beglazing, waarbij ze glas betrekken van gerenommeerde leveranciers. Het bedrijf is aangesloten bij de FOSAG branchevereniging, wat zorgt voor zekerheid en het naleven van richtlijnen op het gebied van milieu, veiligheid en ARBO. Ze bieden ook renovatie- en onderhoudsdiensten aan, waarbij beschadigingen direct worden hersteld en achterstallig onderhoud op een voordelige manier wordt aangepakt. Tot slot benadrukken ze het belang van vakkundige wandafwerking en geven ze contactgegevens voor meer informatie.

Wil je weten wat Schilder- en Glaszettersbedrijf Harco Ekkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schilder- en Glaszettersbedrijf Harco Ekkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schilder- en Glaszettersbedrijf Harco Ekkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schilder- en Glaszettersbedrijf Harco Ekkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Schilder- en Glaszettersbedrijf Harco Ekkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schilder- en Glaszettersbedrijf Harco Ekkel

Bezoekers bekeken ook