Schildersbedrijf Lennips B.V.

Schildersbedrijf Lennips B.V. is een Schilder gelegen aan IJslandweg 1 in Hardenberg.

Meer informatie over Schildersbedrijf Lennips B.V. in Hardenberg

De Lennips Groep is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vastgoedonderhoud. Ze bieden verschillende producten en diensten aan, zoals schilderwerk, glas en totaalonderhoud. Ze staan bekend om hun kwaliteit en bieden ook speciale producten aan om kosten te besparen. De Lennips Groep heeft vestigingen in Hardenberg, Ommen en Emmen, waar ze met meer dan 45 collega's klaarstaan om klanten te helpen. Ze hebben trots gewerkt aan diverse projecten, variërend van het herstellen van schilderwerk aan een winkelpand tot renovatieprojecten. Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze streven ernaar om een totale oplossing te bieden voor vastgoedonderhoud, zodat klanten zich geen zorgen hoeven te maken.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Lennips B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Lennips B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Lennips B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Lennips B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Schildersbedrijf Lennips B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Lennips B.V.

Bezoekers bekeken ook