Schilderwerken Kelder

Schilderwerken Kelder is een Schilder gelegen aan Stationsweg 19 in Marienberg.

Meer informatie over Schilderwerken Kelder in Marienberg

Gesinus Kelder is een ervaren schilder die na 12 jaar bij verschillende schilderbedrijven te hebben gewerkt, in 2005 zijn eigen bedrijf is begonnen. Hij heeft veel ervaring in verschillende werkzaamheden, zoals schilderwerken, glaszetten, glasschade, houtrotreparaties en saus spuiten. Zijn klantenkring is erg breed en bestaat uit particulieren, bouwbedrijven, horecabedrijven en kerken. Gesinus garandeert kwaliteit bij elke opdracht en maakt graag een vrijblijvende offerte voor u. U kunt contact met hem opnemen via telefoonnummer 06-29115048 of via e-mail info@schilderwerkenkelder.nl. Heeft u nog vragen? Neem dan een kijkje op de Facebook-pagina van Schilderwerken Kelder.

Wil je weten wat Schilderwerken Kelder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schilderwerken Kelder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schilderwerken Kelder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schilderwerken Kelder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Schilderwerken Kelder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schilderwerken Kelder

Bezoekers bekeken ook