Schoonheidssalon Josien

Schoonheidssalon Josien is een Schoonheidsspecialist gelegen aan Fluitekruid 22 in Hardenberg.

Meer informatie over Schoonheidssalon Josien in Hardenberg

Schoonheidssalon Josien is een plek waar je terecht kunt voor diverse behandelingen om je huid te reinigen en verzorgen. Het doel van de salon is om een ontspannen sfeer te creëren, zodat je even kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen. Je kunt kiezen voor een complete gezichtsbehandeling of een kleinere behandeling, zoals epileren, harsen of verven. Er worden verschillende gezichtsbehandelingen aangeboden, van kort en compleet tot luxe. Daarnaast zijn er ook behandelingen zoals dieptereiniging en microdermabrasie, die ongerechtigheden verwijderen en de huid glad en jeugdig maken. Ook het epileren en verven van wenkbrauwen en wimpers behoren tot de mogelijkheden. De verf blijft vier tot zes weken zitten. Verder wordt er ook geharst, waardoor ongewenste haargroei drie tot vier weken weg blijft. De schoonheidssalon wordt gerund door Josien Lambers, een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ze werkt met Extenso Skincare, een merk dat puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk is. De openingstijden van de salon zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur. Op woensdag is de salon gesloten. Let op: van 28 september tot en met 2 oktober is de salon gesloten vanwege vakantie. Het adres van de salon is Fluitekruid 22, 7772 NC Hardenberg. Bij verhindering dien.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Josien verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Josien of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Josien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Josien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Schoonheidssalon Josien reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Josien

Bezoekers bekeken ook