Schoonheidssalon The Studio.

Schoonheidssalon The Studio. is een Schoonheidssalon gelegen aan Admiraal Helfrichstraat 140 in Hardenberg.

Meer informatie over Schoonheidssalon The Studio. in Hardenberg

Waxen is een methode om ongewenst lichaamshaar volledig te verwijderen. Het wordt gedaan door wax parels te verwarmen en op de huid aan te brengen. De wax koelt af en verwijdert de haartjes met een snelle beweging. Na de behandeling wordt de huid gereinigd. Waxen heeft verschillende voordelen ten opzichte van scheren, zoals langdurig resultaat, het voorkomen van irritatie en zachtere en dunnere haartjes. Bij The STUDIO. kun je terecht voor waxen, wenkbrauw- en wimperverven, Lash Volume Lift, Brow Lamination en nagelbehandelingen. De producten die ze gebruiken zijn zuurvrij en beschadigen de natuurlijke nagel niet. Ze bieden ook verschillende behandelingen aan om de handen te verzorgen. Voor meer informatie en prijzen kun je contact opnemen met The STUDIO. via hun Instagram pagina.

Wil je weten wat Schoonheidssalon The Studio. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon The Studio. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon The Studio.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon The Studio. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Schoonheidssalon The Studio. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon The Studio.

Bezoekers bekeken ook