Schoonheidssalon Uniek

Schoonheidssalon Uniek is een Schoonheidssalon gelegen aan Molckenbourstraat 58 in Hardenberg.

Meer informatie over Schoonheidssalon Uniek in Hardenberg

Schoonheidssalon Uniek, gevestigd in de wijk Marslanden in Hardenberg, is al sinds 2009 een plek waar je kunt genieten van een ontspannen en prettige sfeer. De salon staat bekend om het persoonlijke advies en de unieke benadering. Hier wordt gewerkt met professionele apparatuur en inrichting, inclusief een comfortabele verwarmde behandelstoel. Schoonheidssalon Uniek werkt volgens de 3 Fasen van IK Skin Perfection. De behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerd schoonheidsspecialiste Heleen Lubbelinkhof - Dorgelo, die in de loop der jaren ervaring heeft opgedaan in verschillende salons en met diverse producten heeft gewerkt. Door middel van cursussen en opleiding heeft zij zich verder ontwikkeld, waardoor naast huidverzorging ook huidverbetering wordt aangeboden. Het doel is om bewustzijn te creëren over de huid en de keuzes die je maakt, en daarvoor wordt gebruik gemaakt van de cosmeceuticals en cosmetica van IK Skin Perfection. Kortom, bij Schoonheidssalon Uniek kun je terecht voor maximale resultaten en een unieke ervaring.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Uniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Uniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Uniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Uniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Schoonheidssalon Uniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Uniek

Bezoekers bekeken ook