Schottinck

Schottinck is een Kampeerterrein gelegen aan Mölinksweg 1 in Bergentheim.

Meer informatie over Schottinck in Bergentheim

Schöttinck is een camperlocatie en horecagelegenheid gelegen in de buurtschap Oud-Bergentheim, tussen Ommen en Hardenberg in het mooie Overijsselse Vechtdal. De camperlocatie ligt op steenworpafstand van de rivier de Vecht en biedt een blauwe leidraad om fietsend of wandelend de mooiste plekjes in het Vechtdal te ontdekken. De omgeving wordt gekenmerkt door oude rietgedekte boerderijen, rustige landweggetjes en grazende koeien. Naast de camping is er ook een kleine horecagelegenheid op de deel van de boerderij. Hier kun je in de zomer genieten van een kopje koffie/thee met iets lekkers op het terras. Daarnaast is de authentieke deel ook beschikbaar voor het vieren van verjaardagen, huwelijks(jubilea) of buurtfeesten. Ook zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen of lunches zijn mogelijk. Volg Schöttinck om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Schottinck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schottinck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schottinck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schottinck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Schottinck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schottinck

Bezoekers bekeken ook