Sionskerk van Mariënberg

Sionskerk van Mariënberg is een Kerk gelegen aan Oudeweg 22 in Marienberg.

Meer informatie over Sionskerk van Mariënberg in Marienberg

De Sionskerk in Mariënberg is een gemeente met ongeveer 315 leden van alle leeftijdscategorieën uit de regio. Elke zondagochtend om 9.30 uur en regelmatig 's avonds om 19.00 uur houden ze een kerkdienst waarin ze luisteren naar Gods Woord, bidden en zingen. Gasten zijn altijd welkom en hoeven zich niet aan te melden. Daarnaast kunnen de diensten ook online worden beluisterd. Het kerkgebouw en de symbolen zoals de Davidsster en de vis verwijzen naar het geloof in Gods liefde en Jezus Christus. In 2011 is het ook mogelijk geworden om de kerkdiensten via internet te bekijken en te beluisteren.

Wil je weten wat Sionskerk van Mariënberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sionskerk van Mariënberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sionskerk van Mariënberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sionskerk van Mariënberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Sionskerk van Mariënberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sionskerk van Mariënberg

Bezoekers bekeken ook