Slagerij Beukeveld

Slagerij Beukeveld is een Slagerij gelegen aan Julianastraat 48 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Slagerij Beukeveld in Dedemsvaart

Slagerij Beukeveld is een ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij waar smaakvolle en goede kwaliteit vleeswaren en worstsoorten worden geproduceerd. Het vlees dat zij verkopen en verwerken komt uit de regio. Naast het leveren van een goed product, hechten zij ook veel waarde aan service. Vanaf nu is het mogelijk om online vleesspecialiteiten te bestellen bij Slagerij Herman Beukeveld. In de worstmakerij worden heerlijke vleeswaren en worsten gemaakt met 40% minder natrium, maar met behoud van de goede smaak. Denk aan rookworst, verse worst, grillworst en boterhamworst. Het assortiment wordt nog verder uitgebreid. Met minder zout is het net zo lekker en gezonder!

Wil je weten wat Slagerij Beukeveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Beukeveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Beukeveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Beukeveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Slagerij Beukeveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Beukeveld

Bezoekers bekeken ook