Slagerij Jager

Slagerij Jager is een Slagerij gelegen aan Dorpsstraat 33 in Kloosterhaar.

Meer informatie over Slagerij Jager in Kloosterhaar

Bij Slagerij Jager in Kloosterhaar kunt u terecht voor lekker vlees van topkwaliteit. Het is belangrijk om elke dag goed en gevarieerd te eten, en daar hoort volgens hen een goed stukje vlees bij. De producten worden ambachtelijk bereid met respect voor het product. De slagerij is echter gesloten van 7 augustus tot en met 27 augustus vanwege vakantie. Desondanks kunt u uw bestelling nog doorgeven, zodat deze diepvriesklaar voor u wordt klaargezet. Het team van Slagerij Jager wenst iedereen een fijne vakantie toe en hoopt iedereen weer in goede gezondheid te begroeten vanaf 28 augustus. Naast vers bereid vlees bieden ze ook BBQ-pakketten aan en hebben ze een bezorgservice. Daarnaast kunt u bij hen ook terecht voor lekkere recepten met hun eigen kwaliteitsvlees. Als u uw eigen recept instuurt en deze wordt gekozen voor op hun website, krijgt u de ingrediënten voor een maaltijd voor 4 personen gratis. Slagerij Jager staat bekend om hun topkwaliteit vlees dat vers voor u bereid wordt. Ze hebben een ruim assortiment en u kunt altijd contact opnemen of langskomen om uzelf te overtuigen.

Wil je weten wat Slagerij Jager verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Jager of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Jager? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Jager het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Slagerij Jager reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Jager

Bezoekers bekeken ook