Slagter De Echte Bakker

Slagter De Echte Bakker is een Bakkerij gelegen aan Turfstekersplein 1 in De Krim.

Meer informatie over Slagter De Echte Bakker in De Krim

Slagter de echte bakker is al 25 jaar een begrip in Coevorden en heeft 2 winkels. Sinds 2016 is er ook een Bakkerscafé gevestigd aan de Parallelweg. Ze zorgen er samen met hun medewerkers voor dat er elke dag de lekkerste producten in de winkels liggen. Daarnaast is het nu ook mogelijk om contact met hen op te nemen via Whatsapp. Op de website is er ook een filmpje te bekijken om een indruk te krijgen van wie ze zijn en wat ze doen voor hun klanten. Ze maken gebruik van cookies om de website-ervaring te optimaliseren.

Wil je weten wat Slagter De Echte Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagter De Echte Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagter De Echte Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagter De Echte Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hardenberg. Opzoek naar Slagter De Echte Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagter De Echte Bakker

Bezoekers bekeken ook